0 грн.
Зробити замовлення- Виробник: Zinka- фермерське козине молоко та молочні продукти
- Наявність: В наявності
Ціна вказана за 100g. Вага сирів після дозрівання в межах 250-280 g.
Сир упаковують в харчову термобумагу для Києва і в картонні бокси для доставки по Україні.
Можлива подарункова дерев'яна упаковка.
Zinka м'який козиний сир Камамбер з білою пліснявою в прованських травах /головка 250g/.
Камамбе́р (фр. Camembert) - сорт м'якого жирного сиру з ароматними прованськими травами (розмарин, базилік, майоран), що виготовляється з козиного молока. Має колір від білого до ясно-вершкового. Зовні Камамбер покритий кірочкою, утвореною культурою Geotrichum candidum. поверх якої росте пухнаста біла пліснява Penicillium camemberti. Справжні гурмани вживають його з нейтральними рожевими або білими винами, які не заважають сприймати складний смаковий букет. Камамбер входить до складу багатьох вишуканих рецептів французької кухні: його додають в різні супи, соуси та десерти.
Сир козиний м'який з білою пліснявою (по типу Камамбер), з м. ч. жиру 50,0% у сухій речовині, має три стадії дозрівання і відповідно на різних стадіях має різну текстуру, різний смак та аромат. Після перших 10-12 днів дозрівання, сир покритий білою пліснявою, має тверду білу серцевину, зовсім незначну м'якість під поверхнею. Сир має м'який злегка грибний смак та аромат. Через три- чотири неділі дозрівання, сир набуває більш м'якої текстури, під поверхнею злегка може підтікати, але при цьому незначна частина в середині сиру ще залишається недостатньо м'якою. При цьому аромат сиру стає більш вираженим, злегка гострим. Сир досягає свого піку по смаку та текстурі через п'ять - шість неділь. На протязі цього часу, недозріла частина всередині сиру поступово зникає, сир набуває однорідної м'якої, текучої текстури. При цьому поверхня сиру також змінюється, вона "старіє". Якщо сир, після першої стадії дозрівання мав білу пухнасту поверхню, то з часом, поверхня сиру набуває жовтуватого змішаного з білим відтінку, і має не таку білу та пухнасту поверхню. Аромат сиру стає насиченим, гарно вираженим, злегка з аміачним запахом. На кожній стадії дозрівання, сир по-своєму хороший. Вибір за Вами!
Зроблено в Україні з високоякісного свіжого козиного молока з додаванням закваски молочнокислих бактерій і ферментного препарату мікробного походження. Без барвників. Точна вага сиру і ціна буде повідомлена після оформлення Вами замовлення через сайт.
Кози фермерського господарства ТМ Zinka - Зааненской порода
Кози фермерського господарства ТМ Zinka - Альпійська порода
ЗАКАЗ ОТ 1000 ГРН - ОТРИМУЄТЕ В ПОДАРОК ЕКО-СУМКУ ZINKA
Відгуків про цей товар ще не було.