0 грн.
Зробити замовленняZinka Крихти твердих сирів 50% жиру в сухій речовині.
Фасується у вакуумі.Твердий сир із пастеризованого козиного молока, витриманий в камері для дозрівання від 9 до 18 місяців. Кожна головка сиру виготовлена вручну. В процесі дозрівання сир набуває неповторного смаку та аромату.Підходить для піци і пасти в тертому вигляді. Зроблено в Україні з високоякісного свіжого козиного молока з додаванням закваски молочнокислих бактерій і ферментного препарату мікробного походження. Без барвників. Склад: молоко козине незб., молоко козине знеж., сіль кух.харч., агент твердіння хлорид кальцію, бактер. закваска. Точна вага сиру і ціна буде повідомлена після оформлення Вами замовлення через сайт.
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.