Zinka м'який козиний сир Камамбер з білою пліснявою в паприці/ головка 300g /

Ціна вказана за 100 г.
	Zinka м'який козиний сир Камамбер з білою пліснявою в паприці/ головка 300g /
Відгуки:
(0)
63 грн.

Zinka м'який козиний сир Камамбер з білою пліснявою в паприці /головка 300g/. 


Вага сирів після дозрівання в межах 300-350g. Сир упаковують в харчову термобумагу для Києва і в картонні бокси для доставки по Україні. Можлива подарункова дерев'яна упаковка.Вага сирів після дозрівання в межах 180-250g. Сир упаковують в харчову термобумагу для Києва і в картонні бокси для доставки по Україні. Можлива подарункова дерев'яна упаковка.

Камамбер (фр. Camembert) - сорт м'якого жирного сиру покритого паприкою. Має колір від блідого до світло-вершкового. Зовні камамбер покритий скоринкою утвореної культурою Geotrichum candidum, поверх якої росту пухнаста біла пліснява Penicillium camemberti.

Вишуканий сир Камамбер оригінальний на неймовірно смачний. Завдяки такому поєднанню сир стає ще пікантнішим, що приємно здивує справжніх поціновувачів цього сорту.

Козиний сир сам по собі дуже корисний для шлунку і кішківника. Фруктовий опіл є абсорбентом токсинів і усіляких шкідливих речовин.

Сир козиний мякий з білою пліснявою (по типу Камамбер), з м.ч. жиру 50,0 % у сухій речовині, має три стадії дозрівання і відповідно на різних стадіях має різну текстуру, різний смак та аромат. Після перших 10-12 днів дозрівання, сир покритий білою пліснявою, має тверду білу серцевину, зовсім незначну м'якість під поверзнею. Сир має м'який злегка грибний смак та аромат. Через три-чотири тижні дозрівання, сир набуває більш м'якої текстури, під поверхнею злегка може підтікати, але при цьому незначна частина в середині сиру ще залишається недостатньо м'якою. Пр цьому аромат сиру стає більш вираженим, злегка гострим. Сир досягає свого піку по смаку та текстурі через пять-шість тижнів. На протязі цього часу, недозріла частина всередині сиру поступово зникає, сир набуває однорідної м'якої, текучої текстури. при цьому поверхня сиру також змінюється, вона "старіє". Якщо сир після першої стадії дозрівання мав білу пухнасту поверхню, то з часом, поверхня сиру набуває жовтуватого змішаного з білим відтінку, і має не таку білу та пухнасту поверхню. Аромат сиру стає насиченим, гарно вираженим, злегка з аміачним запахом. На кожній стадії дозрівання, сир по- своєму хороший. Вибір за вами. 

Зроблено в Україні з високоякісного свіжого козиного молока з додаванням закваски молочнокислих бактерій і ферментного препарату мікробного походження. Без барвників. Без ГМО. Точна вага сиру і ціна буде повідомлена після оформлення Вами замовлення через сайт.

Теги: сир

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.